Over ons

Wie zijn wij?

Sit Company is opgericht in 2011 en heeft sindsdien al vele grote klanten en projecten opgeleverd. Sit Company levert 100% Nederlands kwaliteits producten die met passie gemaakt zijn door mensen met liefde voor het vak. Door onze snelle levertijd, maatwerk en flexibiliteit onderscheiden wij ons tegenover onze concurrenten. Daarnaast heeft het team vele jaren kennis in huis om samen met u het juiste product naar wens te ontwikkelen.

Wat doen wij?

Bij Sit Company is de gedachten om hoogwaardige producten te leveren tegen een goede prijs kwaliteit verhouding waarbij wij partners gebruiken voor onze materialen die hun bedrijf ook in Nederland hebben gevestigd, zodat korte lijnen zijn gewaarborgd en ons hele productie proces niet afhankelijk is van een bedrijf buiten Nederland. Dit geeft ons het voordeel om een betrouwbare partner te zijn voor uw bedrijf.

100% Made in Holland

Onze producten worden in Nederland ontwikkeld. Dit zorgt ervoor, dat wij beschikken over korte lijnen en daardoor snel kunnen anticiperen.

Snelle levertijd

Over het algemeen hanteert Sitcompany een levertijd van 4 weken, maar het is altijd mogelijk om in overleg een snellere levertijd te behalen.

Wij zijn flexibel

Doordat wij korte lijnen hebben kunnen wij snel anticiperen op een situatie als het gaat om modelering, aanpassingen of om een verandering in uw opdracht.

Maatwerk

Bij ons kunt u terecht voor maatwerk. Ook komen wij indien nodig langs op de locatie om de juiste maten op te nemen en het juiste advies te geven.

Wij denken met u mee

Doordat wij 25 jaar ervaring hebben kunnen wij u van het beste advies voorzien en willen wij ten alle tijden met u meedenken als het gaat om oplossingen.

De beste kwaliteit

Doordat onze toeleveranciers ook in Nederland gevestigd zijn is het voor ons mogelijk dat wij de beste materialen uitkiezen voor onze producten.

Wat zeggen onze klanten

Vorige maand zijn wij in in contact gekomen met Sitcompany vanwege hun ruime aanbod in treinbanken. Voor ons filiaal in Amsterdam zochten wij één op maat gemaakte treinbank voor in de wachtkamer. Inmiddels is vorige week alles netjes afgeleverd en geplaatst. Wij kunnen oprecht zeggen dat wij super tevreden zijn met het opmaat gemaakte eindresultaat en de fijne samenwerking met Sitcompany.

– Marcel van Den Bosch